En händelserik vecka framför mig

Oj, vilken händelserik vecka jag har framför mig. Lite småstressad blir jag, men mest glad och förväntansfull såklart. Det blir en del festligheter, betydligt mer än på länge, men det hör väl sommaren till. Dessutom är det knappt 3 arbetsdagar denna vecka för min del. Röd dag på onsdag och jag har tagit ledigt på fredagen. Träning som vanligt, men fokus ligger på att återhämta kroppen och framför allt benen. Kul när det börjar hända saker!!

Måndag // Jobba som vanligt och sedan till gymmet för ett riktigt skönt och välbehövligt återhämtningspass. Jag tänker mig cykling, promenad, stretch, "massage" och lite bålstyrka. Benen är fortfarande otroligt trötta och träningsvärken i benen är såklart fortfarande där. Men behöver definitivt trampa igenom en stund.
Tisdag // Jobba i 8 timmar och sen hänga med tjejerna på kvällen. Vi får se lite vad vi hittar på, beroende på vädret helt enkelt. Laga middag ihop eller kanske grilla vid havet. Time (weather) will tell. Hade varit skönt med en morgonpromenad eller HIIT med fokus på bål/armar
Onsdag // LEDIG! Sveriges nationaldag och det ska firas. Ska fixa mina naglar på morgonen och sen blir det faktiskt..... dagsfeeeeeeest på S.A.K !!! Men innan det brunch och förfest med brudarna, troligen hemma hos mig. Ska bli så roligt!
Torsdag // Jobba halvdag och på eftermiddagen ska jag och tre kompisar ta hål i öronen, haha !! Alla är sugna på att utöka lite, så varför inte göra det tillsammans ;) Träna efteråt??
Fredag // LEDIG! Studentfirande här i Kungsbacka. Vi har två som ska uppvaktas, ser fram emot det väldigt mycket. Så mycket glädje under denna dag. Älskar stämningen, atmosfären och hela grejen. Alltid avundsjuk såklart ;)
Lördag // Min bror fyller 20 !!! Men detta skall nog firas på söndagen. Lördag dag ser ut att bjuda på träning, kanske löpning i någon form. På kvällen blir det nog utgång!!
Söndag // Vilodag och förhoppningvis en middag med familjen.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer