Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

En händelserik helg

Denna helgen får verkligen fullpott, har hunnit med mycket saker, men ändå fått värdefull återhämtning. Har sovit mycket, men varit uppe sent, har tränat och vilat, har varit själv och umgåtts med mycket folk, det har regnat och varit strålande sol. Sån go mix av allting!?

I fredags skålade vi för den nya webben, ja vi har äntligen lanserat vår nya webb. Ett projekt som jag jobbat med och ansvarat för under många månader nu. Gå in och kika HÄR och köp något fint. Vi har verkligen helt otroliga produkter och med den nya webben tycker jag de kommer fram ännu finare <3 Jag är superstolt över att få visa upp den och vi har verkligen tagit fram något bra. Så fredagen avslutade med bubbel och chark. Fick en flaska och massa fina ord som värmde så mycket!

Lördag förmiddag bjöd på en sväng till gymmet, tog fram lite julbelysning och sen fixade jag iordning lite hemma, finns alltid något att göra. Vid 14:30 började jag göra mig iordning inför kvällen. Vi hade en kväll med tre stopp så vi träffades redan strax innan 16 hemma hos Kajsa.

Första stoppet hos Kajsa bjöd på mexikanskt/spansk tapas, vilket var storsuccé. Sangria och lite bubbel på det. Såååå trevligt och mysigt på samma gång! Ännu trevligare att Rebecca dök upp och överraskade, något vi inte alls visste om. Älskar sånt!!!

Efter stoppet hos Kajsa drog vi vidare till Stefan, följt utav Julia där de bjöd på drinkar och snacks. Klockrent upplägg och en uppföljning av sommaren "cykelfest" då vi besökte mig och två andra. Vi stack ut en sväng också och kvällen spenderades på Parlour. Vilket också blev en succé. En dunderkväll/natt!!! Somnade liksom vid 05?

Lite lite trött på söndagen, men verkligen inte något att klaga över. Inte bakis, solen sken och jag var på superbra humör. Tog en promenad i solen, pratade med Johanna i 2 timmar, köpte kaffe och satte mig en stund i parken. Sen handlade jag mat, gympade och lagade middag. En produktiv och ändå lugn och skön söndag. En perfekt helg!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar