En fredag i min smak

Hej på er!
Idag har jag haft en underbar dag. Fick lite sovmorgon imorse då jag jobbade hemifrån, vilket betyder att jag kan sova 1,5 timme längre. DRÖM. Sen jobbade jag mellan 8-13 i soffan, också dröm. Sen tog jag tidig helg, dröm igen ;)
Gick ut på en långpromenad i det härliga vädret, det blev ca 12 km på 1 timme och 45 minuter. Avslutade med en kaffe på mitt kära Kaffebaren, fick smaka på en smarrig raw-kaka med smak av hallon och citron.
Herregud vad god, ska nog dit i helgen igen, hehe. Påvägen hem så handlade jag mat till middagen. Väl hemma, så tog jag ett snabbt mellanmål innan jag stack till gymmet och fick sista platsen på Tabata-passet. Svettades i 30 minuter, det var riktigt jobbigt idag. Men oj va skönt. Skyndade mig hem för att städa lite snabbt och sen började jag med maten. Runt kl 19 kom mamma och pappa hit eftersom jag bjudit över dem på middag. Det blev linssoppa, sallad och bröd. De tyckte verkligen om den, vilket var så kul!! Jag var lite skeptiskt, då jag vet att de typ aldrig äter soppa. Men ville övertala dem om att det faktiskt är gott ;) Tror jag lyckades! Nu sitter vi i soffan, mätta och belåtna och kollar på Lukas match på tv:n. Vilken fin fredag!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

FilippaMalm
FilippaMalm,
Hej Julia! Härlig fredag låter det som! Här kommer kanske en privat fråga, men bor du i Kungsbacka? Jag är nämligen nyinflyttad här (Onsala) och nya vänner kan man ju inte få för många av!
nouw.com/filippamalm