Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

en bra start på veckan

Och vart tog november vägen? Lite obehagligt faktiskt och snart är det torsdag och sen helg igen.
Idag är det 1:a december och det har snöat en massa. Jag är verkligen så taggad på snö och vill inget hellre än att få gå runt och mysa i ett vintrigt landskap. I januari kan det försvinna och träden kan börja blomma, såklart :) Kollade givetvis på julkalendern imorse och öppnade lucka nummer ett av Rituals julkalender, som jag så glatt möttes av hemma i lägenheten förra veckan efter jobbet. Mamma sa att tomten troligen hade varit där ;)

Har en utmaning i veckan att göra någon form av rörelse varje dag, om det såväl är en promenad och då räknas inte till och från jobbet som jag alltid promenerar. Har inlett med två gympass varav ett blev 45 minuter trappmaskin, skall definitivt köra en timme innan året är slut, bara för att jag kan!

Planen ikväll är yoga, stretch och ev. lite lättare styrka hemma och sen mysa ner mig i soffan efter en lång och varm dusch. Annars har jag lagat middagar, ätit lunch med Elin och verkligen fått julfeeling här hemma. December är den mysigaste månaden, utan tvekan.

Passa på att njuta och kör på med allt som hör julen till, vips så är det julafton och sen vill man inte se julen på 10 månader igen...

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar