Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

en bättre januarihelg

Efter jobbet i fredags blev det ett gympass följt av fredagsmys i form av chark och ost tillsammans Linda. Lördagen kickade jag igång på Barry's med fem tjejkompisar. Första gången för mig och konceptet är ju otroligt bra. Men herregud vad coronan satt sig i mina lungor, flåset är orimligt dålig.
Barry's var dock inte sista gången jag körde, längtar till mina lungor är tillbaka i sina vanliga form så jag kan ta i ordentligt!!

Efter passet gick jag direkt till Beauty Style och gjorde mina naglar. Gör inte alltid naglarna, utan har mina perioder. Nu känner jag mig så blek och ful så då känns det lite härligt. Valde en neutral rosa färg. Trivs verkligen bäst i lite beige/rosa naglar.

Vid kl 17 mötte jag upp några vänner för lite mat och dryck, först på magasinet och sen på Bar Normal. Det var supergott och Bar normal var verkligen ett riktigt härligt hak i Linné. Blev en del bubbel och någon hot shot under kvällen. Väldigt lagom kväll även om det blev läggdags litet sent. Vi avslutade kvällen hemma hos mig där vi bara satt och snackade fram till kl 03. Otroligt trevlig och rolig kväll!

Sov ut på söndagen, fixade en del här hemma, städat och tvättat. Sen blev det också en långpromenad i nästan 2 timmar. Lite trött, men inte så farligt! En väldigt bra helg som var välbehövlig efter karantänveckan.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar