En bättre födelsedag

Oj vilken fantastisk födelsedag jag haft. Att inte ha några större förväntningar är ju så bra. Att allt sen bara blir allt perfekt är ju nästan lite för bra.
Det enda som saknades var ju såklart frukost på sängen ;) Men det får bli ett annat år...
Skämt o sido, jag har så underbara människor runt omkring mig så jag blir alldeles varm i hjärtat.
Möts på jobbet av tända ljus, crossaint och en dricka på mitt bord. Det betydde såååå mycket eftersom ingen uppvaktat mig på morgonen som i "vanliga fall", haha. Fick massa grattis, skönsång och även blommor. Så underbara kollegor man har!! Efter jobbet åkte jag och Elin till Champangebaren Forsén och Öberg och satte oss en stund. Jag har länge velat åka dit, men aldrig fått tummen ur. Vi hittade ett perfekt bord direkt på deras mysiga innegård. När vi satt oss så såg vi att Ebba Von Syndow och Emilia Poret satt och sålde böcker och signade dessa. Jag hade helt glömt av det, lyssnar nämligen på deras podd lite då och då, så jag minns att jag hörde detta för bara någon dag sedan. Tycker de är så härliga power-kvinnor som är värda att se upp till. Vi köpte därför varsin bok, fick en fin hälsning inuti, grattis-hälsning till och med ;)
Sen blev det champagne och lite tilltugg med ett bättre sällskap, underbart. Efter drygt en timme så fick vi skiljas åt då jag skulle möta upp mamma och pappa för middag på Tacos & Tequila.
En drink i väntan på bordet och sen en supergod middag!! Avslutade dagen hemma hos mig med presentöppning. Fick en kaffebryggare och ett objektiv från mamma och pappa, sååååå nöjd!
WOW alltså. Och tusen tack alla fina människor för era grattishälsningar<3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

liindfors
liindfors,
Grattis i efterskott!
nouw.com/liindfors