en augustihelg i bilder

I fredags åkte jag direkt efter jobbet till Kullavik för att fira Moa som fyller 25 år. Det bjöds på god mat, drack rödvin och många nya ansikten. Supertrevlig kväll!! Det finns så mycket härliga människor va? Galet.

Lite trött på lördagmorgon och regnet öste ner, det finns en sån härlig charm i att vakna av att regn mot rutan en ledig och lugn dag. Som tur var lugnade det sig när jag väl skulle iväg.

Mötte upp Klara och Linn för en brunch på Breakfast Society, avokadomackan där är grym. Vi satt utomhus och tillslut var det lite väl kallt och började regna.

Jag och Klara tog en sväng på stan innan hon åkte hemåt igen. Byxorna och väskan är från Gina Tricot. Tröjan från H&M.

Mamma och pappa hade svängen förbi Göteborg så de hjälpte mig lite här hemma. Jag har köpt en saxlampa vintage som jag letat efter ett tag. Det är så svårt att mäta upp och håll upp för att se vart den ska sitta själv. Så de är guld värt att få hjälp. Det blev så bra. Jag är så nöjd!!!

Jag hängde också upp en gren i sovrummet, mamma hittade den perfekta grenen som var lagom rak, beige/brun och lagom stor. PERFEKT. Så nu hänger det lite kläder mot ena väggen och det gör sån skillnad i rummet, det lyfter allt. Så fin detalj.

Söndagmorgon, klockan är inte ställd och jag sov verkligen ut. Vaknade runt 10, gick och handlade direkt. Färskt bröd och handling inför veckan. Så skönt att slippa handla lite då och då, göra en rejäl varje vecka istället.

Resten av dagen har jag bara kollat på tv, sovit i soffan och tagit med en lång löprundapå 20 km. Avslutar veckan och helgen med att göra matlådor och kolla Love Island.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer