En annorlunda dag på jobbet - flytt, inköp och fruktsallad

Hej gänget, det har verkligen varit en intensiv vecka på jobbet och det händer väldigt mycket!
Idag var vi på plats kl 07.00 för att byta kontor till grannkontoret. Vi behövde ett mindre och grannarna behövde större, perfekt. Kommer sakna vårt stora, fräscha och luftiga kontor. Men vi fyllde verkligen inte ut det.
Detta nya, som alltså ligger några meter bort i samma korridor är mysigare och mer personligt. Så vi har flyttat idag och kommit i ordning här helt enkelt, tror vi kommer trivas bra. Men mitt i allt så åkte jag och en kollega till Borås för ett kundmöte. Fick leka lite "inköpare" idag, vilket var otroligt roligt och lärorikt. Hoppas på att få göra mer sånna uppdrag!! Efter lunch var vi tillbaka igen och då var jag iväg och postade paket, sen bjöds det på fruktsallad. Men efter jobbet var man heeeeeelt slut. Det tar verkligen på både kropp och knopp att flytta, även om det inte var extremt mycket jobb.
Efter jobbet åkte jag till stan och handlade några grejer inför en fotografering imorgon. Så även morgondagens arbetsdag ser annorlunda ut, då är jag fotograf. Så jäkla kul med variation!!!

Här har ni min nya plats, ändå fint, visst??


Kolla vilken "drömfika" tjejerna fixade!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer