en midsommar att minnas

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg! Min har varit helt magisk, har skrattat så jag gråtit med personer jag tycker mycket om. Vi har dansat, sjungit, badat, ätit, lekt lekar, solat och bara varit.
Vi var ett gäng som hyrde ett hus utanför Borås med sjöutsikt, egen badbrygga, solsängar, jacuzzi, bastu och massa mer. Åkte dit på fredag morgon och satte igång med kransar ganska direkt efter att vi packat upp och kommit iordning lite.

Hade på mig en drömmig klänning från Adoore som jag skall använda mer i sommar!!

Efter kransarna preppade vi för lunchen och dukade upp på terassen i en otrolig värme och strålande sol. Vilket dunderväder, sällan man kommer ha det på midsommar, så det njöts! Vi sjöng givetvis massa snapsvisor och skålade gång efter gång.

Efter lunchen drog jag igång lekarna, en "bäst-i-test" variant med tre lag. Det blev lyckat och verkade uppskattat. Älskar hur midsommar är en heldag!!

Hela gänget som åkte med!!

Favorithögtid, älskar blommorna i håret och alla fina klänningar + att det är ett startskott för sommar och semestertider. Nu är sommaren här på riktigt.

Framåt eftermiddagen blev det jordgubbstårta, jacuzzi och bad i sjön. Vi tog trampbåten ut på sjön med musik och njöt av den där känslan som bara riktiga sommarkvällar kan ge. En av de bästa känslorna jag vet. En väldigt lyckad midsommar!!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar