Jag har fått ett nytt jobb!!

Jag har fått ett nytt jobb!! Efter två år på Tell Me More Interiors behöver jag nya utmaningar och ser fram emot att få lära mig massa nytt i en helt ny roll och på ett mycket större företag. Snart kommer jag nämligen jobba som projektledare inom digital commerce på Columbus. En tjänst som jag verkligen tror kan passa mig, men som också känns sååååå utmanade och lite läskigt. Men det känns som ett steg i heeeeelt rätt riktning och jag är supertaggad på nytt och allt utveckling det kan ge mig, både för karriären, men också som person.

Det skall bli roligt att komma till ett större företag där utvecklingsmöjligheterna är desto fler. Något jag verkligen motiveras av! Så jag stannar kvar inom digital handel, men ändrar rollen till mer projektledning och dessutom till ett konsultföretag. Företaget finns internationellt, med rötter i Danmark, ett av Svergiekontoren finns i centrala Göteborg, där jag kommer hålla till, så har fortsatt väldigt nära till kontoret, något jag också föredrar.

Jag kommer att starta den 1 september och då påbörja ett typ av accelerator program under 6 månaders tid. Där vi får möjligheten att besöka alla kontoren, får lära mig grunderna inom företaget, får följa en mentor och få kött på benen inför att ta sig an helt egna projekt. En välplanerad och så viktigt inkörningsperiod, som ska bli oerhört spännande. Bara suga åt sig all kunskap!!!

Kommer givetvis sakna det jag gör idag och framför allt alla underbara kollegor, men livet går vidare och jag behöver mer stimulans och lärdom, det är så jag funkar!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Jobb

Gillar