Easy Like A Sunday Morning

Hej på er! Hoppas ni haft en bra söndag och helg. Jag sov ut imorse och hade en superlugn morgon.
Fastade i soffan med frukosten i knät framför nyhetsmorgon och youtube en bra stund. Drog sedan till Kungsmässan en sväng och kollade runt lite. Skämt nästan lite över att säga det.... men, jag köpte första julklappen. Rekordtidigt tror jag. Men kunde inte motstå när det var så bra erbjudande och kändes klockrent. Drack en grön smoothie på EH innan jag drog till gymmet för helgens andra eventpass.
Idag stod 45 minuter av bodyattack och 45 minuter HIIT. SVETTIGT. Men oj så kul och bra det känns efteråt. Fick värsta ont i magen mitt i, men det blev bättre efter hand. Så tråkigt när man laddat upp och var supertaggad. Men det gick ändå bra!
Handlade lite mat efter passet och har nu fixat matlådor till veckan. Vegetariskt som vanligt, äter nog vegetariskt 80 %, om inte mer. Känns så bra!! Gör det inte med "vilje" utan det har mest blivit så och det är bara bra tycker jag. Så kör vidare på detta här hemma. Äter kött när det bjuds på det osv.
Fixar en liten kort helg-sammanfattning snart.

Hyfsat ny kruka från Mio, älskar guldkanten!

Den här fina postern fick jag av brorsan in födelsedagspresent, den ska upp på väggen. Men väntar på att ta tag i målningen först, hehe...

Avslutar dagen med en god acai-bowl, mums!!

Sååååå snygg T-shirt från Bikbok, synd bara att jag har svårt att hitta T-shirt som sitter bra på mig:/

Fixat lite matlådor till veckan, här är de ugnsrostade grönsakerna!! Så enkelt, gott och nyttigt. Lite olivolja och salt bara.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer