Dubbelträning och megagod brunch

Hej gänget, hoppas ni haft en bra helg! Det har verkligen jag haft och en extra bra söndag måste jag säga. Startade med ett riktigt jobbigt HIIT-pass i förmiddags, i stort sett bara kondition. Så jäkla gött! Duschade sedan snabbt och åkte ut till Onsala där tjejerna var. De hade redan hunnit fixa klart brunchen, så snälla och oj vad gott det blev! Johanna som hade styrt upp detta då hon åker iväg på långresa igen, så extra roligt att få träffas allesammans. Pratade bort några timmar och det var så himla mysigt. Älskar lugna och långa frukostar med vänner!!
På eftermiddagen så körde vi ett svettigt bodyattack pass, det var verkligen roligt att träna ett helt gäng. Jag brukar ju nästan alltid köra själv annars. Men det är verkligen roligt att få sällskap. Efter passet så blev det middag hemma hos mamma, så gott med vietnamesiska vårrullar. Efter middagen så åkte jag till pappa och fick hjälp med att byta däcken. Kändes rätt lägligt med tanke på snö och is idag, haha :) Väl hemma så blev det dusch, kvällsmat och Hellenius hörna. Nu - läggdags. Godnatt <3

Soygurt med blåbär och nötter, ingefära-grönkål-hallon "shot", frukter, bananbröd, rågbröd, avokadoröra, grantäpple, morotskaka-rawball och kaffe. MUMS!!

Här satt vi och pratade i timmar, hur mysig söndag?

Ett riktigt gött pass och dessutom sällskap idag, så mycket roligare!

Vårrullar till middag tillsammans med mamma och sen åkte jag till pappas jobb och bytte däck. Tack för hjälpen bästa!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
den brunchen hade man inte tackat nej till!
nouw.com/deniseeelarsson