detta händer i veckan

MÅNDAG  Startar veckan med en heldag i skolan. Stannar sedan kvar i stan en stund med Kajsa och Rebecca, innan jag åker hem och river av ett träningspass. Exakt vad vi gör i stan, skall ni få se senare ;) Är rätt trött från helgen känner jag, så siktar på tidigt läggdags, Det är ett måste!!!
TISDAG Skola mellan 9-15 och sedan hem, träning i någon form. Skulle behöva plugga.....
ONSDAG Morgonträning, jobb i butiken mellan 10-18. Åker sedan direkt in till stan för att gå event hos Mr.Cake. Förmodligen blir det lite häng med klassen efter det.
TORSDAG Ingen skola och inget jobb. Men skall fira mina kusin som fyller år, så det blir släktträff under dagen. Behöver också bara chilla hemma och plugga den här dagen. Har för mycket grejer inplanerade just nu och uppskattar hemmatid mer än något annat just då.
FREDAG Jobbar i butiken fram till 18 och sen blir det en långt och skönt löppass. Fredagsmys i soffan heeeeela kvällen!!
LÖRDAG HIIT morgonträning och sedan jobba mellan 11-15. Skall förmodligen till badhusparken en sväng och kolla in studentbalen. Min kusin tar studenten iår!! Men kvällen är helt oplanerad. Får se vad som sker.
SÖNDAG LEDIG, LEDIG, LEDIG

Bild från gårdagens visit i Göteborg, innan det blev tacomys med tjejerna.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer