Den 19 maj smäller det

Sådär ja, nu har jag äntligen anmält mig Göteborgsvarvet 2018!! Ser fram emot det, det var ju faktiskt riktigt kul förra året och jag hade gärna sprungit litelite snabbare i år ;) Eftersom jag sprang 21 km förra året, två gånger till och med så har jag nu ett resultat som gör att jag hamnar i startgrupp 5 istället för 16 som jag hade förra året, då det var första året jag sprang. Vilket gör mig lite extra taggad, för nu kommer jag springa med snabba och duktiga löpare och förhoppningvis dras med lite i deras tempo. Sen kommer det ju bara vara ännu snabba framför mig, därför behöver jag inte springa förbi tusentals människor som förra året, haha... Både för och nackdelar, fick ju gött självförtroende av känna mig snabbare än många, men fick ju också lägga mycket energi på att ta mig förbi mycket människor och hitta luckor där jag kunde springa förbi. Så jag tror detta blir superbra, hoppas på att kunna hålla samma tempo som resten min startrgupp bara, haha. Ska se till så jag är i riktigt bra form helt enkelt!
Vi får se om det blir Kungsbacka-loppet innan eller inte, det får bli en spontanare i sådana fall, för vi kommer hem från LA dagen innan. Så det beror helt på hur kropp och knopp känns. Men den 19 maj är det varvet som gäller, kul!!

Dagens löprunda!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Mmmm
,
kan du berätta om dina förberedelser inför varvet nu när de är 1,5 månad kvar. hur mkt löpning gör du i veckan/hur långt? mm