De bästa löparskorna

Detta är mitt tredje par löparskor från märket Brooks. Jag testade ett par från Hoka för några veckor sedan, men fick ont i hälen ganska snabbt, så valde att byta och köra på mitt säkra kort - Brooks. Kan passa på att tipsa om att Stadium har ett koncept där man får testa hemma i 30 dagar och sedan byta skor, så man hittar rätt skor. Superbra!
Brooks gör så otroligt bra löparskor, har insett det nu när jag testat mig runt lite. Jag har två modeller jag gillar mest, Brooks Ghost och Brooks Adrenaline GTS. Dem sitter som ett smäck på mina fötter och har en mjuk dämpning som min kropp behöver, speciellt vid långdistans. Men de passar lika bra för kortare rundor.
Skillnaden i GTS-modellen är att den ger lite extra stöd, vilket kan vara skönt vid längre pass där man blir otroligt trött i hela kroppen. Men gillar båda minst lika mycket. Det är ju superindivudellt, så man får testa sig fram.

Hoka One One som jag testade kändes som jag gick på moln, men var lite för tunna i hälen, så jag fick problem direkt med min häl när jag väl sprang med dem. Så mina brooks kommer jag inte lämna nu <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh jag behöver verkligen nya löparskor! Får det plats inlägg i de skorna tror du? ❤️
nouw.com/hannakarlzzon
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,