Dans fram till morgontimmarna

Hej på er!
Igår under eftermiddagen träffade jag Johanna. Vi köpte med oss jordgubbar och kaffe och satte oss vid ån en stund och pratade om livet, det vi gör bäst. Älskar att hon är hemma lite då och då. Man behöver sånt. Som att ladda om bästis-snack-batteriet :P
Kvällen var lite oplanerad och sånt är alltid lite jobbigt tycker jag, men tillslut bestämde vi oss för att förkröka hemma hos mig då vädret inte ville samarbeta. Så lite senare på kvällen kom några vänner hem till mig och vi satt på balkongen i några timmar innan vi åkte in till Göteborg.
Vi drog till Port du Soleil och dansade en bra stund. Men det roligaste är ändå att man träffar folk man faktiskt känner där. Så man får en go blandning av välkända ansikten, många nya och en massa härlig dans. Tredje gången i rad som jag har en bra kväll där. När klockan blev 03 och de skulle stänga så kände jag och Johanna att vi inte var riktigt nöjda (aldrig någonsin hänt mig innan) så vi hängde med några killkompisar till Eight på Avenyn som stänger vid 05. Det var faktiskt första gången jag var där och det var absolut helt ok. Väldigt litet, men ändå bra. Musiken var till en början kockren, sen blev det lite sämre. Men här blev det då dans fram till strax innan stängning. Sen pendel hemåt och klev innanför dörren strax efter 6..... Då var det dagsljus utomhus och folk var uppe på morgonpromenader, haha. Det sjukaste av allt, jag var inte ens trött? Men var ju tvungen att gå och lägga mig.
Så tack för en rolig och lång sommarkväll/natt.

Spel och tävlingar som vanligt ;)

Fina Josefine!!

Irma <3

Tim, Johanna och Josefine på Port Du Soleil.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer