Dag två

Dag nummer två på jobbet och jag trivs sååååå bra! Jag känner mig redan som en ny människa, detta var verkligen precis vad jag behövde. Märker också hur bra jag mår av att få prata med människor mycket mer, det sociala. Har verkligen saknat det och kan väl tycka att det är något som är lite tråkigare med kontorsjobb. Men man kan inte få allt ;) Så att få möta kunder och hela tiden få träffa människor är verkligen härligt och ger mig både energi och glädje på något sätt.
Att jag dessutom fick pratat bort en hel timme på crosstrainern var ju klockrent, tack Linnéa för det. Såååå underbart. En timme på den maskinen har aldrig gått så snabbt!! Så denna dag har verkligen varit så social och jag har älskat det (?). Så ovanligt för att vara mig, faktiskt.
Efter jobb och träning, så handlade jag jordgubbar och åkte hem och lagade middag. Gjorde framför allt två lunchlådor och så blev det lite överflöd så det blev en liten fattig middagstallrik med inte så mycket lax (mer till luncherna). Men det blev desto mer tillbehör i form av sparris, broccoli, svamp, keso och lite annat. Och fyllde sedan ut med både kaffe, majskakor och blåbär till kvällsmat. MUMS. Nu är det läggdags och imorgon väntar jobb och träning. Vilken bra tisdag jag haft. Natti natti <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer