Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Corona dag 7

Kanske inte riktigt den starten man vill ha på ett nytt år....
Jag kände lite i min hals redan den 1 januari och trodde helt ärligt att jag var lite sliten från nyårsafton, vi gick och la oss väldigt sent, även om det var en lugn kväll. Men på söndagen kände jag mig sämre och tog då ett självtest som visade tydligt positivt. Då var det bara att gå in i karantän-mood. Har beställt hem mat från mathem, tagit någon promenad och verkligen distanserat mig från allt och alla. Sovit nästan 10 timmar varje natt för tröttheten jag känt har varit brutal. Jag har sjukt nog lyckats jobba de tre arbetsdagar denna vecka haft, men det hade nog varit tuffare om det var en full vecka.

Idag under fredagen känner jag mig bättre igen, inte lika trött och inte konstant huvudvärk. Så otroligt skönt! Men det mindre roliga är att lukt och smak är borta. Till en början var det helt borta, nu känner jag mini-framsteg varje dag och går och luktar på kaffet varannan timme för att övertyga mig om att lukten är kvar och påväg tillbaka. Så jag hoppas det fortsätter åt det hållet. I måndagskväll när jag kände att lukten försvann började jag gråta för jag vet hur hemskt det var sist. I oktober 2019 hade jag bortfall på smak och lukt till 100% i 5-6 dagar, något som var helt fruktansvärt. Obehagligt likt alla corona-symptomen när jag läser tillbaka på det, men det var nog en rejäl bihålleinflammation, annars var jag patient zero haha.

Men idag känner jag mig hoppfull, lite osäker på hur länge man skall vara hemma. Men det är ju ändå ett antal dagar symptomfri. Så jag har en bit kvar i den här karantänen. Inte såhär jag ville börja 2022, men vad ska man göra. Det är helt otroligt många som är sjuka nu, smittsamheten på den här varianten är det sjukaste någonsin. Lika många som är friska är sjuka i min omkrets, men ingen som jag varit med verkar blivit sjuk, så det känns ju bra.

Hoppas ni haft en bättre start!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar