Chicago Pizza

Sista dagen i Chicago inleddes med frukost på ett ställe som hette Toast. Det låg nära vårt boende och de hade en bra mix. Tog scrambled eggs, frukt och toast. Det var gott!!
Resterande del av dagen bestod av trip till Navy Pier, ett försök till utsikt från Signature Room (men det var så disigt så vi såg inget från 96:e våningen) och en sväng till China Town. Vi hade även svängen förbi ett till Chicago Fire-ställe, baren som i serien heter Molly’s. Haha riktigt nörd, men en stolt nörd ;)
Vi åt lunch på en restaurang i China Town, tog nudlar med kyckling och vitlök. Efteråt tåg vi tunnelbanan tillbaka till downtown för ett supergod kaffe på en kaffebar som hette Hero. Mysigaste entrén!!

På kvällen var vi bjudna hem till Moa mammas gamla barndomsvän som är ifrån och bor i Chicago, eller strax utanför. Så random, då ingen har träffats innan och vi blir bortskämda med tågbiljett, middag, efterrätt och sedan körda hem. Såg det som världens tillfälle att få känna på ett klassiskt amerikanskt hem. Och det var exakt vad vi fick. Stort middagsbord, bordsbön innan maten, öppen spis med julstrumpor hängande framför, mycket juldekorationer och massa annat som skriker USA och som man ser i ALLA filmer.
En upplevelse, vi fick dessutom testa på Chicago pizza, helt ok. Men inte det bästa jag ätit denna resa ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

chanelleersoz
chanelleersoz,
Den där pizzaslicen skojar man inte bort, muuuums!!
nouw.com/chanelleersoz