Chicago I love U

Dag två här i Chicago och wow vad jag gillar denna stad. Lite väl kyligt idag kanske, runt -7 grader och att gå runt utomhus hela dagen är då inget man älskar. Hade ändå fyra lager på överkroppen och två på underkroppen. Men vi frös mycket ändå! Men det fick bli lite pauser i butiker, på bussar och caféer.
Har ätit godaste frukosten på länge, strosat runt i stan, fått se Fire Station 51 (där min favoritserie Chicago Fire spelas in!!!) och mycket mer.

Innan frukosten gick vi till havet en stund, eller hav och hav, det är ju en sjö. Lake Michigan, världens femte största sjö. Så fruktansvärt fint när solen var uppe och man såg stan i bakgrunden med ett ljust och rent vatten framför. Magi.

Sedan hade jag hittat ett frukost/brunchställe i närheten. Det hette Kanels Breakfast Club och satan vad gott det var!! Är ni här någon gång, åk dit. Tog en avokadomacka, kaffe och delade på våfflor. Allt var fullpoängare. Och det fanns så många fler alternativ som jag hade kunnat tänka mig också. Det bästa av allt, vi fick allt gratis!! Anledningen till det är mindre charmig, efter vi ätit och skulle gå för att betala så kröp det en liten kackerlacka på bordet haha.... Stället var inte alls ofräscht eller något, så jättemärkligt. Men de såg vår reaktion och kom fram och sa sedan att det bjöd på all mat för ”besväret”. TACKAR.

Firehouse 51 från serie Chicago Fire, som ni alla borde se!! Som ett litet barn såg jag fram emot att få se stationen i verkligheten. Haha så nördigt, men jag står för det så mycket ;)

En mysig julmarknad mitt i stan, tågåkande mitt i stan på upphöjd räls, en märklig fontän och sushi till middag. Bra kväll efter en superbra, men kall dag!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration