Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Caia skin care

Jag har använt Caias skin care i ett antal veckor nu och är verkligen positivt överraskad, inte för att jag inte tror på Caia, har ett antal favoritprodukter därifrån. Det handlar mer om att jag tycker att de producerar nya produkter i en helt sinnessjuk fart och förstår inte hur man kan lyckas hålla både kvalité och känsla i allting då. Känns som det är nya drop varje vecka och det känns därför som det ofta kan vara lite för snabba beslut och genvägar. Men det är bara en känsla hos mig och absolut inget som behöver stämma. Har ju som sagt gillat många av deras sminkprodukter och nu även hudvården.

Jag tycker absolut om varje produkt, de som jag kommer att köpa igen är deras hydration toner, sleeping balm och eye cream. Men alla produkter lever upp till förväntningarna :)
Rengöringen gör jobbet väldigt bra, men känns inte så skön på hyn, eye make up remover använder jag inte så mycket, men den tar också bort väldigt effektivt. Dagkrämen är som vilken kräm som helst, inget märkvärdigt.

Så tipsar om en riktigt bra ögonkräm, en ny favorit till toner och en härlig nattkräm!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar