Café Gazette - Zamenhof

Jag har verkligen haft en superhärlig långfredag. Efter träningen imorse så satte jag mig på balkongen i solen en bra stund, öppnade upp glasdörrarna och bara njööööööt, herregud vad underbart. Satte på musik, åt massa blåbär och drack kaffe i omgångar. Tog även fram papper och penna och målade en stund, snacka om återhämtning för själen.
Sen duschade jag och gjorde mig iordning för Göööööööteborg. Jag och mamma åkte in till ett nyöppnat ställe (öppnade igår) som heter Café Gazette. Det är en del av ett "koncept" som heter Zamenhof. De kommer öppna 2 till restauranger i samma lokal, så det blir ett 3-i-1 koncept. Det såg verklingen sååååå trevligt ut och jag kommer definitivt åka dit igen. Kändes klockrent hela upplägget. Maten var supergod! De andra ställena hade annan mat och det var även en del spel och ett trevlig ställe att hänga på helt enkelt, för både dricka och mathäng. Ser fram emot när allt är öppet och "up-and-going".
Förresten, hade helt glömt av hur fint Göteborg är när solen skiner ;) Vackra vackra stad. Nu blir det fredagsmys!

Helt j*vla fantastiskt med sol och ledighet.

Outfit-detaljer kommer i ett senare inlägg

Rödbets- och getost kroketter, avokadomacka med något starkt, typ chili och en annan sandwich med oxbringa, ost och nån god dressing (denna var svingod).

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

rebeckaflinkfelt
rebeckaflinkfelt,
Men mums vad gott!
nouw.com/rebeckaflinkfelt
juliawahlberg
juliawahlberg,
Det var jättegott 😃
nouw.com/juliawahlberg
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
mums så gott 😍
nouw.com/vägentillfriheten
juliawahlberg
juliawahlberg,