Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Bubbelbrunch, rooftop bar och långpromenad

Efter två lugnare helger var denna otrolig helg så välkommen, hade lite lagom med planer och inledde med ett skönt pass på gymmet. En lördagmorgon när solen skiner och vara färdigtränad vid 11, otrolig känsla.

Vid 13 mötte jag upp några vänner på Barrique för en bubbelbrunch, deras koncept - trerätters och hur mycket bubbel man vill för 500 kr?? Hallå hur värt? Två timmars-sittning, men vi satt kvar en stund i solen på utsidan efteråt. Gott, trevligt och helt klockrent.

Löjromstoast till förrätt, en macka med kyckling till varmrätt och fattiga riddare till efterrätt. PROPPMÄTT, men så nöjd och glad över otroligt sällskap och otroligt koncept.

Vi gick till rubinen efteråt för en drink på takterassen. En limoncellospritz och lite extra soltimmar senare gick vi hem till mig och avslutade kvällen där med lite dans och bubbel. En liten dagsfylla, det var inte igår och oj vad trevligt det är.

Det blev inte så sent i lördag så var uppe redan vid 8:30 i söndags, tog en lugn morgon i soffan med ansiktsmask innan jag tog en promenad runt i stan och Slottskogen. Stötte på några bekanta ansikten som jag joina ett tag, heja på min kusin och verkligen bara myste runt. ÄLSKAR soliga söndagar, det är något extra med det.

Mötte upp några vänner för en kaffe lite spontant, vi satt i solen under eftermiddagen och har därmed spenderat hela helgen utomhus. Blev lite matlagning och lugnt under kvällen sen. Kollade Robinson som äntligen börjar igen! Hoppas ni hade en bra helg <3

Jackan är från Gina, förra året, hoodie från Arket, keps från Nike och tights från SXS sportswear.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar