Börja spela golf

I betalt samarbete med Happygolfer.se

Detta är nog tredje sommaren i rad som jag funderat på att ta upp golfen igen. Jag slutade spela för en massa år sedan dels för att inte så många vänner spelade, men främst för att fotbollen då tog all tid. Men jag kan faktiskt sakna det väldigt mycket.

Har ni tänkt på att det är ett klockrent sätt att umgås på?
Gå en runda på ca fyra timmar, snacka en massa, härligt väder och aktivitet + rörelse på det. Sen avslutar man med ett glas bubbel efteråt ;) Perfekt!!

Däremot kan jag tycka att det är lite klurigt att veta hur man ska gå tillväga om man vill börja, ta grönt kort eller bara fräscha upp minnet. Därför vill jag starkt rekommendera Happy Golfers nätbaserad utbildning för att ta grönt kort i golf.
Det är superenkelt och innehåller all information som behövs för att kunna att börja spela golf. Det krävs inga förkunskaper!

Om ni är nyfikna på golf, vill ta grönt kort eller vet någon som är. Kanske till och med göra det tillsammans och ha en rolig aktivitet att göra i sommar.
Då har jag ett riktigt prisvärt erbjudande för er. Om ni anger "​golfsommar2020" ​så får ni hela kursen för endast 799 kr (ord. 995kr). De tio första som anmäler sig får dessutom en snygg golfhandske.


Läs mer och registrera dig - HÄR

Kursen innehåller:

- 20+ videolektioner som lär dig allt du behöver för att spela golf.
- Introduktion i bland annat spelets alla moment, de olika slagen, regler, golfvett och utrustning.
- Du blir en del i vår gemenskap av nya golfare! Lär känna fler som precis börjat spela i vår slutna facebookgrupp för nya golfare.
- Löpande golfutbildning i form av tips, övningar och lektioner i facebookgruppen.
- Skicka in en video på din sving när du spelat ett tag och få tips på förbättring.
- Löpande erbjudanden på träning och produkter

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer