Bloggfrågor

Hur länge har du bloggat?
Jag skulle säga att jag bloggat "på riktigt" sen 2012, men tror jag höll på redan vid 2009. Alltså runt 8 år, vilket är så sjukt.

På vilka sajter har du bloggat?
Blogg, Devote och Nouw. Men Nouw hette tidigare Nattstad och har utvecklats och växt enormt sedan dess. Känns så kul att man varit med från början här!

Vad är det bästa med att blogga?
Att man själv får styra och ställa helt på egen hand. Och all fin respons från er, bästa jag vet!

Och det sämsta?
Att det tar så mycket tid, och att tiden till att göra allt ännu bättre och ännu mer inte finns där för min del. Så avundsjuk på de som jobbar med sin blogg på heltid!! Men jag SKA utveckla bloggen och få mer tid till den. Älskar ju det här.

Vem tar dina bilder och vad har du för kamera?
Jag tar alla bilder förutom outfit-bilder, nästan allt med mobilen, Iphone 7 plus. När det gäller outfit-bilder så har jag snälla vänner och familj som ställer upp. Varje gång jag är med någon och känner att jag har en outfit som är värd att visa så ber jag ALLTID om att få ta lite bilder, hehe.

Har du lärt känna någon genom bloggandet?
Hmm... Nja lärt känna skulle jag nog inte säga. Men däremot fått träffa många härliga människor!

Vilket blogginlägg har du fått flest kommentarer på?
Oj, inte en aning. Säkert någon frågestund :) Kanske dags för det snart igen?

Hur många läsare har du i månaden?
Oj, jag vet inte riktigt totalen varje månad. Men varje vecka är ni iaf ca 6000 som kikar in här, vilket känns helt fantastiskt. Det gör mig så glad!

Vilken tid på dygnet bloggar du helst?
Spelar faktiskt ingen större roll. Men har oftast mest tid på kvällen. Gillar att sitta vid datorn och inte alltid behöva skriva på mobilen :)

Nämn några bloggar som du läser.
Jag scrollar alltid igenom topplistan här på Nouw, tycker det är intressant att läsa lite liknade bloggar. Inte bara Kenza, Janni, Blick osv.

Vilket är det bästa bud du har fått?
Vass PR gör alltid fina och uppskattade utskick <3

Hur ser du ut när du bloggar?
Haha som vanligt antar jag? Lite mer koncentrerad kanske ;) Eller nja, nersjunken i soffan och samtidigt kollar på tv, kanske inte är koncentrerad....

Hur många inlägg skriver du i veckan?
Ja vad blir det, allt från 9-15 skulle jag nog gissa på :)

Hur mycket tid lägger du på din blogg då?
Hmm... Denna är svår. Men jag tror lätt att det är 2 timmar varje dag. Med tanke på text, ta bilder och redigera bilder. Ibland mer och ibland mindre.

Kan du leva på din blogg?
Haha nejnej, I wish thooo. Men en del samarbeten och lite pengar blir det, vilket såklart är superkul med tanke på hur mycket tid och energi man lägger ner på det!

Nämn ett gammalt blogginlägg som känns.
Hehe, no no. Hjärtekrossad för ett antal år sedan var väl ingen härlig tid direkt.

Hur länge kommer du blogga?
Jag kommer att fortsätta i all evighet!! Haha ne kanske inte, men så länge jag tycker att det är roligt och så länge jag mår bra utav det så kommer jag köra på. Undra om bloggar ens kommer existera i framtiden? Kanske något nytt man ska göra då...

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer