billiga sheetmasks

Måndag, nya tag, ny energi, nya möjigheter, nya äventyr, haha.... Nä, det är faktiskt bara en trött måndag ;)
Jag vaknade upp, hyfsat utvilad ändå. Sprang till bussen i vanlig ordning efter att jag fixat iordning mig, hann med den precis.
Var på jobbet vid 07.40, åt min havregrynsgröt, bryggde kaffe och kollade på julkalendern. MYS.
Jobbdagen rullade på riktigt bra och vips så var klockan 17. Det blev ett GRIT Cardio pass efter jobbet, det är verkligen det jobbigaste passet på gymmet. Utan tvekan! Men sååååå skönt efteråt, som ni vet att jag tycker vid det här laget ;)
När jag kom nu på kvällen så gjorde jag mat till lunchlådorna, det blev 3 st av bönpasta med pesto och paprika + ugnsrostad blomkål, morot och grönkål, muuuums. Sen blev det dusch, raka benen och sheet mask. Beställde faktiskt hem ca 20 st på ebay för några veckor sedan och har sedan dess använd ett antal. Väldigt nöjd faktiskt. Det var Johanna som tipsade mig. Supervärt då priset på dessa 20 är ungefär det samma som en här hemma... Det är verkligen underbart att lägga på en mask på kvällen. Kylande effekt och massa massa fukt. Perfekt för den torra vinterhyn. På tal om torr vinterhy. Hittade ett presentkort på 700 kr häromdagen på Shakti, som snart går ut. Så jag spontan-bokade en ansiktsbehandling imorgon eftermiddag. Fattar ni, en ansiktsbehandling på en grå tisdag i december. Blir inte mycket bättre än så.
Godnatt på er <3

Sök på "sheet masks" på Ebay så får ni upp massa olika. Tror säkert de flesta är ganska bra och liknar nog varandra. Men HÄR är mina som jag är nöjd med och som ni ser på bilderna nedanför. Men det finns så många, så jag beställer säkert några helt andra nästa gång. Kul att testa olika!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer