bilder från veckan

Hoppas ni har haft en bra första vecka på året. Det är alltså redan en vecka sedan nyårsafton. Eller det känns ganska långt bort faktiskt när jag tänker efter....
Och jag ska inte ljuga, jag längtar tillbaka till fjällen mer än någonsin.
Jag har haft en väldigt bra jobbvecka och smygstartade som många andra med en fyra dagars, eftersom det var en röd dag igår. Har känt mig både energifull och glad i stort sätt hela tiden denna vecka, så härligt. Har pratat med vänner i telefonen, haft en digital släktträff och tagit hand om kroppen.

Har mycket att göra på jobbet just nu vilket är så så så roligt! Har haft en bra träningsvecka också, vilket är skönt att börja med. Har kört mer på gymmet igen efter ett litet uppehåll där. Känns inte helt rätt, men mår inte heller bra av att inte vara där. Så man får känna av lite och vara noggrann så länge det är "ok". Springer ute så mycket jag kan, så länge vädret tillåter. Men behöver variationen av styrka och kondition.

Imorgon är det fredag och jobb, några ärenden efteråt och förmodligen vila från träningen. Sedan blir det bara en lugn hemmakväll. Helgen bjuder på träning, lite fix här hemma inför kommande flytt, lite kompishäng och annars lugnt.
Man får gilla läget, även om det enda jag vill är att socialisera mig med ALLA. Saknar det såååååå mycket.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer