Bilder från jobbet

Hej gänget, onsdagen är över och vi närmar oss helg. Fantastiskt.
Har verkligen haft några riktigt bra dagar denna vecka och jag hoppas att hela veckan håller sig såhär. Undra om det är för att det börjar bli ljusare ute, eller kanske för att jag sover lite mer, känner i vilket fall hur hela mitt humör och livsglöd förändrats på något sätt, nästan löjligt om det vore på grund av ljuset, sån stor skillnad är det ju ändå inte... Jaja, man får passa på att njuta så länge man känner så ;)
Det blev ett kort träningspass på lunchen även idag, 30 minuter crosstrainer och 7 minuter mage. Under eftermiddagen så blev det en del fotografering. Det är så jäkla roligt!! Ännu en grej jag vill bli riktigt bra på, haha. Tycker ju om det där och har faktiskt alltid gjort det. Vi körde lite enkelt och provisoriskt på pingisbordet där det är bra ljus, hehe. Mina fina kollegor som från ingenstans säger "hallå ge mig din mobil, du måste ju ha bilder till bloggen".... haha bästa ni! Och jag tror och hoppas att ni uppskattar det lika mycket som jag ;)
Efter jobbet så åkte jag hemåt Kungsbacka, svängde in på gymmet och tog en timme på löpbandet, löpning och PW, totalt 8 km. Har ju som sagt just nu lite extra energi, motivation och driv känner jag, så då är det lika bra att passa på med träningen också. Sen åkte jag direkt till ishallen för att kolla på Lukas match. Vilken alla hjärtansdag va, romantiskt. Fick ju umgås med min familj och även delar av släkten. Vem behöver en partner liksom? ;)
Till middag blev det massa gröt med blåbär och kardemumma+kanel, har sån craving så det är galet. Undra hur länge det håller i sig. Nu ska jag snart hoppa i säng och sova.
Hoppas ni haft en bra alla hjärtansdag, både ni som firat och ni som inte firat. Godnatt på er<3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Emelie JS,

Wow vilka underbara bilder och härliga kollegor har! 😊

www.devote.se/emeliejanssonsjogren