Bildbomb - Stockholmshelg

Åkte upp till Stockholm i fredags vid 17 tillsammans med Linda. Väl framme mötte jag upp Johanna och vi köpte med sushi för en myskväll hemma i soffan. Perfekt.

Lördag, vi vaknade runt 8 och drack kaffe innan vi tog en långpromenad längs Kungsholmen och inåt stan för att äta en härlig frukost på Café Saturnus. Regnade lite och vi sagt utomhus under tak, så mysigt.
Fixade sedan med några grejer inför kvällen och åkte sedan hemåt lägenheten och började förbereda oss för middag, firande av Johanna och karaoke bar på Gute.
Resten av kvällen innehöll sangria, lasagne, bubbel, quiz, karaoke osv. Vi hade en såååå rolig kväll!! Mina vänner är helt fantastiska. Tycker alltid att det är så trevligt med nya ansikten också, alla är så härliga haha!

Söndagen startades på bästa sätt, en lååååång frukost på Café Fix på Kungsholmen. Även Irma hade joinat oss under kvällen. Otroligt trevligt ställe med så god brunch. Stort tips!! Resten av dagen så strosade vi runt i stan, tog en fika på mr.cake och myste lite i lägenheten innan tåget hemåt Göteborg gick vid 19.
Vilken klockren helg!!! Wow.

Otroligt goda sallader från Holy Greens. Vi åt även en sallad från Kale & Crave påvägen hem som får 10 poäng av mig. Otroligt god.

Fina fina vännen, grattis igen och tack för denna helg!! Min kavaj är från Gina Tricot!!

Herregud vad jag tycker om er och vad kul vi har ihop. Skrattar tills jag gråter varje dag med dessa!!!

Hela outfiten är från Gina Tricot!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså WOW så mycket gott!! MUMS!! Vad fina ni är!! Jag vill åka till Stockholm nu nu 😍
nouw.com/emmamehrali
Angelinasalamon
Angelinasalamon,
Wow!! Den frukosten😛
nouw.com/angelinasalamon