Beverly Hills och Hollywood

Herregud vilken dag. Det finns så många bilder att visa och så mycket att skriva om alla våra dagar här. Vi är igång från tidig morgon till sen kväll, ingen vila här inte. Men det vill vi ju inte heller, man vill hinna se så mycket som möjligt när man väl är här. Jag börjar nästan få lite separationsångest för LA, Kalifornien och allt här. Tiden går så snabbt :( Andra heldagen i Los Angeles spenderade vi i Beverly Hills, Hollywood och downtown. Vi kollade runt massor, åkte upp till Griffith Observatory och såg ut över hela staden och avslutade dagen med det mäktigaste någonsin, NHL playoffs!!! Men jag skriver mer matchen i nästa inlägg. Vi börjar med första halvan av dagen.

Rodeo Drive

Vi började att åka till Rodeo Drive som ligger i Beverly Hills, en superfin gata med massa lyx och exklusiva butiker. Det var söndag så allt öppnade senare, så det var väldigt tomt på folk när vi var där, vilket var lite härligt faktiskt. Så lugnt och tyst! Här stannade vi bara en kort stund och kikade, innan vi åkte till Beverly Hills ”husområdet” som ligger precis bredvid.

Beverly Hills

Här körde vi runt och kikade på husen, körde förbi Beverly Hills hotell m.m. Det var väldigt mycket större än vad jag trodde! Eller allt här är större än vad man tror haha ;)Det hade varit häftigt att se någon kändis eller veta var någon bodde, men de kändaste bor ju helt isolerat så man hade inte sett någonting ändå. Men ändå häftigt att få åka runt lite och känna känslan. Vi körde igenom hela området och ut på andra sidan. Då ställde vi in gps:en på Griffith Observatory!


Griffith Observatory

Framme på Griffith Observatory så fick vi snabbt en parkeringen och gick uppåt en liten bit till själva utkiksplatsen. Härifrån såg man Hollywood-skylten på ganska långt avstånd åt ena hållet och ut över hela Los Angeles på andra hållet. Helt sjukt vad fint och vilken utsikt. Det var i stort sätt helt vindstilla, varmt och ganska soligt dessutom. Efter att ha kikade runt på utsikten så gick vi in i byggnaden och kollade, det var typ en rymd-museum. Det var rätt häftigt och jag gillar ju rymden, men man fattar inte jättemånga rymdtermer på engelska direkt :p Vi avslutade med en lunch/mellis innan vi rullade vidare mot.... HOLLYWOOD!

Hollywood

Inte långt därifrån har vi Hollywood, här visste jag inte riktigt vad som väntade. Vi ville ju såklart kika in Walk Of Fame och bara gå runt. Här likt på Griffith Observatory var det såklart väldigt turistigt. Massa utklädda människor, skyltar, stjärnor i marken och happenings. Häftigt! Men ändå inte som jag trodde, mycket mer ”slitet” än vad jag hade räknat med. Så kul att ha varit här och sett allt detta :)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Inspiration