beauty favs

Innehåller affiliate-länkar

Har en ny favoritparfym som jag verkligen älskar, den luktar lagom mycket och framför allt fräscht. Vill inte ha för tunga dofter på mig utan gillar lätta och fräscha. Denna är perfekt. Från Calvin Klein, Eternity Air. Sen använder jag en hårolja från Lanza Keratin Healing Oil som verkligen gör håret både glansigare och lenare. Perfekt för sommarslitet hår. Luktar gott gör den också!
Min nya body lotion kommer från Biotherm och jag har hört såååå mycket gott om denna så var tvungen att testa och wow, kan vara den bästa jag haft. Och doften är perfekt. Lagom mycket doft och sådär uppfriskande och fräscht.

Min absoluta favorit känner ni igen sedan innan, min älskade ansiktskräm från Biotherm, Blue Therapy Accelerated. Kan inte leva utan denna, trots att den är så dyr..... Men den är ändå ganska dryg, så man får använda den med måtta. Den är värd alla pengar, punkt slut.
Ett grymt läppglans som ger lagom glans och lite plump-effekt enligt mig, kanske inbillar mig :P Kommer från Clarins, Instant Light Natural Lip Perfector. Ja, ni hör ju på namnet hur bra den är ;)
En perfekt Facial Mist Lumene som återfuktar och fräschar upp, har nästan alltid med mig i väskan!!

(Innehåller betallänkar)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer