Beauty - must haves

Innehåller affiliate-länkar

(Innehåller betallänkar)

1. Min all-time-favorite inom skönhet, sen jag hittade denna för några år sedan har jag knappt varit utan den. Har tipsat om den flera gånger, men kan inte sluta haha. När jag har varit utan den har min hy blivit sämre, kan inte vara slumpen? Kommer aldrig sluta med denna!! Använder som nattkräm och ibland även dagkräm.
2. Bästa läppbalsamet någonsin, det håller länge, smakar lagom mycket, gör läpparna fluffiga och mjuka och är helt perfekt. 99 kr och värt varenda öre.
3. En ny favorit i badrumsskåpet, ett torrschampoo som inte gör håret sådär stripigt och äckligt som jag lätt tycker att det blir. Spruta i håret, vänta 30 sekunder och borsta sedan igenom. Voilá och ditt hår är som nyduschat!!
4. En ny favoritdoft från Clean, älskar att lukta fräscht och nyduschad haha. Så denna är för mig en favorit just nu!! Har bara massa småtester, men ska köpa mig en stor väldigt snart.
5. En av de bättre handkrämen som jag testat, anti-aging också, vilket alltid är trevligt :)
6. Min favoritolja för ansiktet, återfuktar utan att göra det för oljigt och luktar ljuvligt. Håller länge och har ett bra pris, 10/10.
7. Denna likt nummer 1 har jag haft i flera år och kan inte vara utan. Några droppar av denna i nattkrämen varannan kväll och du ser levande ut hela vinterhalvåret, ger alltså uppfräschning i form av lite färg, men absolut på ett 100% "naturligt" sätt!! Älskar den och har sålt in den hos flera vänner nu ;)

1. Biotherm Blue Therapy Accelerated - HÄR
2. L:A Bruket Lip Balm Kokos/Mandel - HÄR
3. Björn Axén Dry Schampoo Green Apple - HÄR
4. Clean Perfume Shower Fresh - HÄR
5. Aco Hand Cream Stay Soft - HÄR
6. Aco Renewing Face Oil - HÄR
7. Clarins Golden Glow Booster Oil - HÄR

Gillar ni sånna här inlägg?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Älskar också Cleans parfym. Min håller tyvärr på att ta slut.
nouw.com/jossustravelpics