BEAT IT

FREDAG!!
Efter all tågstrul igårkväll så kom jag äntligen hem efter att min snälla pappa hämtat mig. Orkade inta ta tag i packningen igår och ställde därför klockan tidigare imorse, inte mitt bästa beslut kanske... menmen haha.
Så imorse runt 05.30 fick jag packat, ätit frukost och fixat iordning mig innan jag åkte till jobbet. Jag hann med en effektiv halvdag. Efter lunch åkte jag till centralen och mötte upp Johanna.
Just nu sitter vi på tåget och har en hel helg i Stockholm framför oss, herregud vad mysigt och härligt detta ska bli! Behöver detta. Johanna flyttar upp hit eftersom hon fått jobb på Daisy Grace!! Så jag åker själv hem på måndag igen :( Så tråkigt att hon lämnar, men superglad för hennes skull såklart!!
Tur att Stockholm bara är drygt 3 timmar bort.
Vi planerar att få in goda frukostar, på Pom and Flora. Promenader längs djurgårn, mys i lägenheten, lite shopping och middag på stan. Men vi ska även på Beauty and Fashion day och inspireras imorgon!! Ni får hänga med och se vad vi fyller dagarna med helt enkelt :)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

S
,
hej, veckans blogg är igång startat och skulle vara kul om du ville vara med. Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram på dig! http://www.devote.se/sandraabo...
Maria,
Härligt med en weekend i stockholm 😊
www.nouw.com/HallonMia