Bästa beslutet någonsin

Något mer energifylld idag, vilket har varit skönt. Planerar att få in lite extra sömn i natt. Fyller dessutom på med extra järn och vitaminer. Så hoppas på att det kan göra lite skillnad! Gick tidigare från jobbet idag eftersom jag skulle till tandläkaren. Det var länge sedan jag var där nu!! Säkert 6-7 månader ;) Jag var ju där typ varannan månad under tiden jag hade tandställning, som är typ det bästa beslutet jag tagit. Ni kan läsa mer om det och se före-efterbilder HÄR .
Sen jag började gå hos Usmile här i Kungsbacka så längtar jag nästan till att få gå till tandläkaren. Man blir så väl bemött, de är så proffesionella och helt enkelt bäst! Min tandläkaren Maria Brännström och tandsköterska Kajsa gör besöket värt varenda gång. Jag är sjukt tacksam över att jag bytte dit och kommer nog aldrig byta till något annat!! Stort tips om ni letar bra tandläkare i Kungsbacka, eller rättare sagt om ni letar efter det bästa. Hälsa från mig då!!
Avslutade dagen med träning i form av bodyattack, några intervaller och sen magövningar. Är hemma hos mamma och pappa nu och äter middag och bara myser en liten stund!

Dagens kläder, favvo-skorna!!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer