BÄSTA APPAR - REDIGERA FOTON

LiveCollage

LiveCollage använder jag för att skapa collage, lägga till en bakgrund, skriva någon fin text på bilden eller lägga in en fin ram. Finns många bra alternativ och möjligheter.

VSCO

Antagligen ingen nyhet för någon längre ;) Men den är bäst, så måste tipsa. Appen har de överlägset bästa effekterna. Jag har till och med betalat för att få ALLA effekter. Värt varenda krona enligt mig. Här redigerar jag alltså med effekter/filter och ev. med ljus, kontrast, färgmättnad, värme m.m.

SNAPSEED

För er som vill redigera era bilder mycket. Här kan ni fixa/redigera bort finnar om ni vill eller göra huden helt perfekt och ögonen supervita, som är väldigt populärt just nu. Vill ni göra detta, så har ni här en grym app för det! Välj "stående" för att fixa hyn och ögonen, välj "healing" för att redigera punkter så som finnar eller liknande.

PIXLR

Den här appen använder jag ibland till att spegelvända bilder eller göra "double exposure" som på bilden nedanför. Man kan göra de olika lagerna både suddiga och skarpa. Även här finns möjlighet till "healing" om man vill sudda ut något i bilden.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

mathiildaeklund
mathiildaeklund,

Åh vad bra tips!! Är såå dålig på att redigera så älskar att hitta sånna här inlägg! <3

nouw.com/mathiildaeklund
Alice
,
Kanontips!! Oteknisk som jag är, HUR får man bilderna till sitt fotoalbum?
Babai
Babai,
På vilken app? 😊
nouw.com/babai
Pelle Karlsson
,

Duger inte Photoshop längre?