Bad, storstan och födelsedagsmiddag

Vaknade runt 10.30 imorse efter ca 5-6 timmars sömn. Har varit förvånansvärt pigg idag med tanke på de få sömntimmarna. Det är säkert tack vare det otroligt sköna och uppskattade doppet som jag och Linda tog idag efter frukosten. Hon plockade upp mig runt 12 och sedan åkte vi till havet och badade. Vi var där en snabbis bara för sen hade båda andra planer. Men det var verkligen så uppfriskande!!
Väl hemma igen så åt jag lite lunch och bytte om för att åka in till stan och handla en present till min bror som fyllt 20 år, grattis i efterskott finast människan. Jag hade redan beställt presenten och skulle bara in och hämta den. Han fick ett par svinsnygga solglasögon från Chimi Eyewear. Efter en kort vända i stan så åkte jag hemåt igen - till mamma och pappa. Där det var dags för födelsedagsfirade av brorsan (som fyllde år igår) tillsammans med hela familjen. God mat, favoritefterrätten och gott sällskap. PERFEKT avslut på en helt fantastisk vecka.
Kan nog vara årets bästa vecka hittills faktiskt. Eller nä, nu ljög jag. Kalifornien var såklart bättre, haha!! Men mycket roligt som har hänt, massa häng med vänner, lite extra ledighet och fint väder. Vad mer behöver man?

Hanhalsholme, älskar att kunna bo nära havet. Tänker aldrig bosätta mig långt ifrån havet.

Kjol // B.Young - Blus // Zara - Väska // Balenciaga

Detta ÄR det godaste jag vet. Mammas dajmtårta.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer