Återförenade efter ett halvår

Äntligen är de hemma igen!!! Mina fina vänner. Äntligen får jag skratta med dem igen. I alla fall i några veckor. Efter att inte ha träffats på 4,5 månad och ett helt halvår så har man en del att ta igen. Vi åkte ut till Gottskär och satte oss vid havet i nästan fyra timmar. Åh vad jag saknat att umgås med dessa två, det är nästan så man glömt av hur roligt man kan ha ihop. Att få ta ett kvällsdopp (första doppet i år), kolla solnedgången och bara umgås med dessa igen har varit värd all väntan. Denna vår har varit ganska ensam och rätt deppig, men nu börjar jag känna mig hel igen. Sjukt vad viktigt det är med vänner, så tacksam över dessa fina människor. Vilken sommarkväll <3 Och fler ska det bli, även om alla inte kommer att vara samlade hela sommaren.... Men jag ser så fram emot fler sommarminnen!

Linda har åkt runt i Asien och Nya Zeeland i 4,5 månader och Johanna har varit i Kanada i ett halvår och åkt massa bräda!!

Det var kallt, men väldigt uppfriskande! Så underbar känsla efteråt och man blir återigen påmind om hur härlig svensk sommar faktiskt är <3

Bara ben och mysiga tröjor, finns det något bättre??

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

ffannyolsson
ffannyolsson,
fina bilder och skönt att återförenas😃
nouw.com/ffannyolsson