Asian Post Office

Första dagen här i Stockholm har varit så härlig. Johanna gick till jobbet strax innan 07 imorse, otroligt lyxigt att kunna somna om i två timmar. Gick alltså upp vid 9 och tog en sväng till gymmet på Odenplan. Alltid lite extra kul att träna på ett helt nytt gym, med främmande människor osv. Jag körde på i en timme, duschade och promenerade till lägenheten.

Åt frukost och var ute på stan strax efter klockan 12. Gick runt i några timmar och spanade. Tiden gick så fort. Som tur var så slutade Johanna lite tidigare så mötte jag upp henne vid Karlaplan efter att ha gått runt som en liten vilsen själ. Blir aldrig klok på Stockholm. Det är som att jag tappar mitt lokalsinne totalt här, haha.

Vi gick till Cavabaren och tog varsitt glas, himla trevligt!!! Det var helt fullt. Känns som varenda Stockholmare går på AW en fredag efter jobbet. Ändå trevligt. Solen tittade fram lite dessutom. Har varit lite blandat under dagen, men ganska så kallt. Snöade till och med lite en stund....

Vi hade bokat bord på Asian Post Office. SOM HADE HELT SINNESJUKT GOD MAT. Vi tog dessutom den godaste drinken jag någonsin druckit. Den var iskall och med gin, citron, sockerlag med thaibasil och kokosgrädde. DEN VAR PERFEKT.

Här har ni maten, ja ni ser ju. Den var felfri och så så så så god. Ni måste gå dit! Vi tog lax, räkor, broccoli och makirullar.
Avslutar dagen med Netflix och popcorn. Fredagsmys efter en dag på stan och succémiddag tillsammans med min bästa vän, ja ni fattar ju.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer