årets varmaste helg

I fredags var det sista dagen på en veckas fotografering. Det gick lika bra även denna dagen och jag var verkligen helt slut efter en vecka med full fart från morgon till kväll. Men vad roligt det varit!!
Vi firade med fredagsfika från Nöller i Haga!

Fyndade den hör stora Levis jeansjackan på Humana Seconhand efter jobbet i fredags. Otroligt fin! Älskar att jag kan få plats med en stor hoodie under.

Finns det någon mer vårig outfit än jeans från topp till tå. Älskar jeans set och speciellt på våren, det är så fräääscht och med ett par nya sneakers till, oj oj oj. Tog på mig just detta när vi skulle ta ett glas på uteserveringen på lördag eftermiddag, alldeles för varmt blev det eftersom solen stekte på och vinden försvann. Vi skippade våren helt och välkomnade sommaren direkt för någon dag eller två i alla fall.

Jag, Kaja, Julia och Jessica satte oss på uteterassen på Clarion Post hotel och herregud vad trevligt det var!!

Irma och Linda mötte upp oss och vi tog ett glas rosé innan vi tre köpte med sushi hem och bara myste och snacka hela kvällen hemma hos mig. Vilka underbara vänner jag har!!

Söndag och sovmorgon, jag fick mig en lång runda i solsken och 18 grader, otroligt vilken värme. Vad kom den ifrån? Hade en plan på att springa 20 km, men kroppen kändes tung idag, redan från start. Men pannbenet höll väldigt länge ändå, så det blev 18 km totalt, men sista 5 var inte alls roliga. Nya tag nästa vecka!!
Blev så varm, törstig och kände av pollen och lite trött från gårdagen, så var inte i toppform. Men så stolt att jag tog mig runt ändå och ändå fick den distansen. Hela staden var i sånt semesterliv och sommarkänslan fanns i varenda hörn av stan. ÄLSKAR.

Fick äntligen tv-bänken från Ikea som jag monterade ihop under eftermiddagen. Den blev superfin ihop med golvet. Eller vad tycker ni?

Avslutar helgen med lite balkonghelg, ansiktsmask och nu soffmys hela kvällen. Dödstrött efter träning, städning och solen. Haft en hyfsat intensiv vecka, men ändå otroligt bra. Hoppas ni också mår bra!
Vill passa på att tacka ni som är inne och läser, kommenterar, följer och bara bryr er. Ni är fantastiska!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer