Året var 2020

Okej, det här året har minst sagt varit speciellt. Med en pandemi så har mycket som man tagit för givet inte längre varit tillgängligt. Men jag har trots allt som pågått haft ett helt fantastiskt år och har absolut ingenting att klaga över.
Något som jag påminns om när jag kollar tillbaka på alla bilder. Bara det att jag inledde året med tre månader i San Diego, mitt livs bästa beslut.

Förutom ett liv i Kalifornien så har jag tagit examen, fått ett fantastiskt jobb, fyllt 25 år, sålt lägenhet och köpt ny lägenhet. Många stora saker som hänt i år. Ett betydelsefullt år på många många sätt. Är oförskämt tacksam för att jag haft ett så pass bra år i jämförelse med hur världen sett ut. Det är nästan skämmigt. Har sammanfatta året nedanför. Vet ärligt inte hur intressant detta är för er, men för min egna del är jag väldigt glad över att skapat dessa inlägg i flera år nu. Det är så lätt att glömma annars.

Januari - mars

Majoriten av min tid i San Diego var under 2020. Många nya vänner, sol och värme, hikes, jobb, solnedgångar, engelska, äventyr, Los Angeles osv osv. En helt annan värld och ett liv jag gärna vill tillbaka till någon gång.

April - Juni

Kom hem efter äventyret i USA, möttes av våren och en hel del sol. Examensarbetet kickade igång med ett riktigt drömgäng. Vi jobbade på bra hemma hos varandra och hade så roliga veckor tillsammans. Fantastiska vänner! Åt frukost ihop, drack bubbel, hade AW, solade, pluggade.
Tog examen i slutet av maj och vi firade detta med en examenfest som jag, Rebecca och Kajsa styre upp. Vilket blev väldigt lyckat!!
Sedan började sommaren med sol, bad, sommarstugor, Smögen, midsommar osv.
En pandemi var inte riktigt påtaglig just då. Sjukt nog.

Juli-augusti

Började spela lite golf igen, vilket gick över förväntan. Något som jag är väldigt glad över. Juli bjöd på en roadtrip till Österlen med mamma och pappa i tre dagar. Helt villkorslöst och utan några planer. Men oj så mysigt och bra det blev. Lugnet själv.
Det blev också ett antal dagar med båt och kvällsdopp med Lukas och Emilia.
Jag, Linda, Irma och Johanna tog en sväng till Skärhamn och åkte ut med båten, drack rödvin, spelade spel och skrattade tills vi grät. Wow vad perfekt det var.

September - december

Hade en mini-kräftskiva med några vänner här hemma. Tog en weekend i Stockholm med tjejerna för att fira Johanna. Världens bästa vänner, skrattar så mycket med er att det är helt sjukt. Fick ett nytt jobb som jag började på i mitten av september, otroligt glad och tacksam över det.
Fyllde 25 i slutet på september och blev rejält bortskämd av både vänner och familj. Med bubbel, middag på Tavolo och presenter. Ville fira detta tillsammans med vänner, så jag styrde upp en 25-årsfest för 35 personer på TaKeT i Göteborg. Vi hängde på takbaren i början av oktober och jag hade väl en av mina bästa kvällar någonsin. Oktober, november och december har varit full fokus på jobb, hårdare restriktioner gällande pandemin och en försäljning och ett köp av lägenhet.
Kommer avsluta året med en vecka i Sälen med familjen. MYS.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer