Året var 2019

Detta är utan tvekan mitt mest sociala år någonsin och förmodligen det modigaste också. Jag vågade till exempel flytta till Kalifornien, helt själv. Det finns inte bilder nog som visar på hur mitt år varit. Jag är så otroligt tacksam för allt, varje dag. Alla mina relationer till såväl vänner som familj/släkt, det betyder ALLT. Jag värderar det högre än allt och jag har minnen för livet tack vare alla underbara människor i min omgivning.

Förutom skola, praktik, jobb, träning och allt det vardagliga har jag varit i Paris, Stockholm, Båstad, Tylösand, Polen och USA. Jag har gått på många event och försökt spendera så mycket tid som möjligt med vänner och familj. Jag har bjudit in till fester och tillställningar och jag har verkligen velat skapa ett bra år. Vilket jag gjort. Jag är så nöjd med mitt år och mitt liv. För det är verkligen upp till var och en vad man gör med sitt liv, sitt år och sin dag.
Men glöm inte att livet inte alltid är som på bilderna, jag tar inte med dagar som känns tyngre, dagar med ångest eller dagar då man är ledsen. Sånt har vi också. Men sånt är inte det jag minns, inte i slutet av ett år. Så tar jag med mig detta.

TACK FÖR ALLA SOM GJORT MITT ÅR OFÖRGLÖMLIGT <3

Har tränat på under året som vanligt, varierat rätt mycket och det har känts bra. Körde ett crossfit pass med några vänner från klassen i början av året // Mötte upp gamla kollegor och nu vänner för en mysig middag på Taverna Avena, älskar catch-ups // Började praktisera på Wakakuu i feburari

Spenderade en helg i Borås tillsammans med Julia, gjorde ett samarbete med Borås Stad. Vi gick på konstmuseum, åt god mat, hotellfrukost och en del andra saker. // Fick agera hårmodell för HH Simonsen och Epic Studio // Sprang Paris Marathon på rekordtid 3:53 !!!!

Spenderade alltså några dagar i Paris med mamma och pappa i april, vi åt god mat, turistade och bara strosade runt. Vacker stad! // Spenderade dagar med klassen, AW, parkhäng, kubb och massa mer. Min fina klass, kommer sakna så mkt

Spendera en långhelg i Stockholm hos bästis, vi var på dagsfest och köpte spontant biljetter till Swedish House Mafia konsert. Succéhelg om du frågar mig // Gick på en del events under våren och sommaren, poolhäng på Sankt Jörgen, hela sommaren framför sig, så go känsla.

Sprang Göteborgsvarvet i slutet av maj tillsammans med Lukas, älskar att han gjorde det och kan relatera till mina lopp haha. Betyder så mycket att vi sprang båda två!! // Event på Mr.Cake, invigning av deras nya café med fri "bar och kök", så var bara att plocka på sig allt man ville ha, hur sjukt? // Dagsfest med två absoluta favoriter, Kajsa och Rebecca <3

Sommaren innehöll några dagsfester, häng på Bar Himmel och en bra midsommar med lekar, regn och jacuzzi.

Kände mig så fin i Daisy Grace set och har nog aldrig fått så många komplimanger, här var et återigen ett event och invigning av Clarions rooftop bar och pool // Dagsfest på Port du Soleil, nyktert och med ett isglass i handen, hehe luring. // Massa bad under sommaren, morgon som kväll.

Sommarjobbade på Wakakuu, både på lagret och som stylist. Det var såååååå kul att styla // Blev medbjuden en långhelg i Halmstad och Tylösand med Julia och hennes kompisar, såååå härliga människor. Kul att fått lära känna dem lite mer // Var också med mina närmsta några dagar i Båstad. Vilken mysig helg vi hade <3 Pizza och solnedgång, padel, våfflor, Torekov, strand och bad m.m

Pizzan i Båstad // En heldag på Falkenbergs Strandbad med mamma, så välbehövligt och uppskattat. Kvalitétstid. // Några båtturer med familjen hann vi med också. Favoritsysslan, bada från klippor!!!

Året bjöd på ett antal padelmatcher, nyfunnen kärlek till den sporten, kommer definitivt fortsätta nästa år // Vann två biljetter till Way Out West och drog dit med Rebecca och Kajsa. Blev inbjuden till en privat dagsfest på lördagen och fick sneglat på Alecander Skarsgård i några timmar ;) // Såg Zara Larsson och Stormzy bland annat.

Bjöd över klassen från högstadiet till min lägenhet för en reunion, pizza, krök och lek. Vilket jag gjorde rätt i!! // Gav pappa en present som innebar en visit till Scandinavian Innovation (golftävling). Kunde inte bli bättre present tror jag. // Kräftor och räkor med 3 fina vänner under sensommaren.

Åkte till Polen i 3-4 dagar i början av september med det skönaste gänget jag vet. Vi sov inte så mycket, vi drack mycket alkohol men ändå mådde jag så jävla bra och hade så mycket energi. Helt klockren resa. // Bjöd hem ungefär samma gäng + några till från klassen för att fira min födelsedag.

Gick på tema-fest och fick äntligen klä ut mig till brandman ;) Min pappa jobbar som brandman för er som ej vet det! // Vi hade finsittning med skolan och fick äntligen klä upp mig lite extra fint, det är så kul. Vi hade en jättebra kväll // I slutet av oktober åkte jag ner till Lund för att spendera en helg med Linda. Vi var i Malmö en sväng, vi var ute en kväll och annars bara myste runt. Klockrent.

Fick biljett till Dannys konsert i födelsedagspresent, var där tillsammans med mamma och Emilia // Åkte till Stockholm och hängde med Johanna över en helg. Vi tog promenader, åt sushi och var ute en kväll, en kväll där hela Sthlm var ute // Vi hade en klassfest som ett avslut av att sista kursen var avklarad och att alla nu skulle ut på praktik. Blev som ett litet adjö för min del, återigen en bra kväll.

Sista dagarna hemma spenderade med familj och vänner. Här på en vinprovning inne i stan // I slutet av november gick flytten till Kalifornien och jag rivstartade med en helg o Palm Springs med egentligen helt okända människor. Men så härliga tjejer Emma, Anna och Issa som bjöd med mig.

Har varit i Chicago i fyra dagar med Moa och Albin (två vänner jag numera tänker hålla hårt i) och det var så fantastiskt att få se den staden. Gillade den mycket!! // Spenderade julafton utan min familj för första gången, men överlevde även det // Har fått testa på att surfa en gång och fler gånger ska det bli. Avslutar året i San Diego och börjar 2020 här. Måste varit ett av mina bästa beslut.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer