Äntligen ska jag resa till....

För några veckor sedan anmälde jag mig till ett nytt marathon !!!! Och inte vilket som helst, utan Paris Marathon. Asså WOW, fattar ni att jag ska få uppleva detta igen. En av de mest stoltaste stunderna i mitt liv. Och att få göra det i en stad jag länge drömt om att få se och uppleva, längtar så mycket, tror inte ni fattar. I mitten av april åker alltså jag, mamma och pappa dit i fyra dagar. Jag springer, de hejar och sen njuter vi av några dagar i vackra Paris. Det ser så fint ut och jag har hört så gott om staden.
Så denna gången blir det mer förberedelser inför loppet. I somras när jag sprang Stockholm Marathon anmälde jag ju mig en vecka innan..... inte optimalt kanske, men det gick ju bra ändå. Denna gången vill jag ju såklart göra ännu bättre ifrån mig, vilket kommer bli tufft och svårt. Men åh vill verkligen träna inför det, vill känna framsteg och stolthet när jag väl står där i målet. Så måste försöka lägga upp en rimlig plan.

Så den 14 april nästa år befinner jag mig i Paris och ska springa mitt andra marathon. Förhoppningsvis lyser den svaga vårsolen, den är lite vind och drygt 15 grader i luften. Det är vår, jag är i Paris, jag ska få genomföra ett lopp inte många klarar av att genomföra. Men jag klarar det, jag ska göra det. Jag ska känna mig stolt.

Bild efter att ha sprungit i mål i somras, 4 timmars löpning i benen och ändå står man här och ler och typ ser fräsch ut. WTF!?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer