Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

ännu en bra helg

Är så bortskämd med bra helger? Men jag tycker det blir lite vad man gör det till. Jag är ganska duktig på att planerar upp roliga saker, men ger också tid till vila eller spontanitet.
I fredags var en AW på Lounges inbokad. En afterwork som skulle innebära "bara två glas". Jag var hemma vid kl 02 :) Efter ett antal trevliga timmar på Lounges med härliga vänner skulle jag traska hemåt och möter då två andra vänner på vägen, så jag hängde med dem på ett glas också haha!

På lördagmorgonen blev det frukost på Da Matteo med Lisa, mysig start på dagen. Följt av lite julklappsshopping och fransar- och brynfix. Lördagkvällen blev lugn där hemma och tror jag fick ihop 11 stabila sovtimmar efter serier och filmer hela eftermiddagen och kvällen.

Söndagen inleddes med ett gött gympass, fokuserade på ben och har så där lagom go träningsvärk nu dagen efter. Göteborg bjöd på strålande sol, så det blev en sväng till Delsjön innan solen skulle gå ner. Promenad och kaffe i solen, underbart!! Väl hemma igen så lagade jag middag och tvättade. Söndagssysslorna skall göras. En superhärlig helg!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar