AHA ansiktsbehandling

Hur gör man så att en tisdag blir riktigt bra? Jo man går på en ansiktsbehandling efter jobbet!!
Jag hade nästan glömt av hur härligt det är. Hittade faktiskt ett presentkort som hade pengar kvar, så passade på att använda det innan det gick ut. Idag testade jag en AHA ansiktsbehandling "En behandling som ger en finare lyster, struktur och spänst till din hud. Ökar cellförnyelsen och läkningen av orenheter. Förminskar porer och fina linjer samt motverkar ojämn pigmentering och fläckar".
Det var superskönt och Lotta på Shakti här i Kungsbacka är så duktig!! Ska önska mig ett nytt presentkort i julklapp. Tips till er som inte vet vad ni vill ha eller ska ge bort! Efter behandlingen så känner man sig sååå fräsch, återfuktad till max och efter AHA-syran så bränner det lite gött i hyn. Huden kändes så pass ren att när jag kom ut i vinden och kylan tänkte jag "nej nu klibbar alla orena luftpartiklar sig fast på min superrena hy haha..." Ska fortsätta ta hand om min hy nu, skönt att få en liten skjuts i rätt riktning!

Close up, bild från efter behandlingen. Återfuktad och med massa glow!! Visst älskar man ordet glow ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
va gärna med i min bloggtävling om du vill... annars önskar jag dig en trevlig kväll <3
nouw.com/fashionmallan
ellinorjakobssons
ellinorjakobssons,
Ha en bra kväll! 😊
nouw.com/ellinorjakobssons
evelinalindbergs
evelinalindbergs,
Det är verkligen sååå härligt! Jag har turen att min kollega är hudterapeut, och herregud vad lyxigt det är med ansiktsbehandling. Det där glowet är svårslaget 🙌🏼