About New York

Nu är det så att jag och familjen verkar få ihop en USA-resa i sommar!! Har försökt i flera år. Men alla har inte fått ledigt samtidigt. Helt hopplöst med min fotboll och brorsans hockey. Men nu äntligen ska det nog funka. I knappt 10 dagar är tanken. New York är ett måste och kanske även någon annan stad. Jag skulle verkligen uppskatta eran hjälp. Vad får jag inte missa och vad har ni för rekommendationer. Kanske även någon annan stad eller ställe i närheten som man borde besöka. Alla tips och tankar är välkomna.
Skulle vara guld värt att få höra era upplevelser och tips! 

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

lina.genberg
,
Jag åkte till New Yersey som ligger bara en halvtimme utanför själva manhattan, där finns ett enormt outlet shopping-mall som bara är ett måste!! Det är helt galet billigt där, sedan måste ni även gå runt i Time Square, hur häftigt som helst! Hoppas ni får en superbra resa :D
jenniferliljebjorn
jenniferliljebjorn,
Skype någon dag :D
nouw.com/jenniferliljebjorn
juliawahlberg
juliawahlberg,
mobergmathilda
mobergmathilda,
Besök en outlet som heter, Century21 om du vill ha en central. När jag var där hade dem jätte billiga kläder ifrån bla Missoni, Juicy Couture, Religion, Wildfox och massa av andra. (Jag hittade iallfall mycket när jag var där) Shake Shakes är ett måste, en hamburg resturang med världens godaste hamburgare(!) Rockafeller center är jätte häftigt att åka upp och kolla på! Sen har du världens största Victoria Secret och Forever 21 som du inte får missa:)
nouw.com/mobergmathilda