8 veckors träningsprogram

Eftersom jag har väldigt mycket mer tid över nu så har jag bestämt mig för att satsa rätt hårt på träningen de kommande veckorna. Jag har liksom mycket tid att döda och vad passar då inte bättre en riktigt bra träningspass med ett syfte.

Jag har hoppat på Hanna Öbergs program som heter "Get Lean, Stay Healthy".
Det är 8 veckor av styrketräning och konditionsträning, totalt är det 5 pass varje vecka. Vilket kan låta mycket, men jag är ändå väldigt van när det gäller mycket träning. Det ska bli så gött att bara följa ett schema och inte komma på något eget hela tiden. Det gör att min träning får en betydelse för en gångs skull.
Syftet är ändå att komma i bästa möjliga form, tajt till kroppen och bli starkare.

Framför allt kommer det kännas bra psykiskt men också fysiskt. Jag är supertaggad och kommer såklart låta er veta hur det går under tiden. Har kört två pass hittills och det känns toppen!! Försöker givetvis sköta kosten lite extra bra också, för att kunna få så bra resultat som möjligt. Kommer försöka få in något yoga-pass och ev. löpning då och då. Men kommer känna hur det känns i kroppen. Om de känns det tungt, så skippar jag och känns de bra så kan jag lika väl köra på. Det är inte svårare än så. Jag känner min kropp väldigt väl. Jag kommer hålla er uppdaterade. Dessutom kommer jag försöka få in en morgonpromenad varje morgon. Älskar att starta dagen så. Har nog aldrig kört så mycket fokus på styrka innan, men är övertygad om att min kropp mår fantastiskt av det. Men älskar mixen med kondition också. Stay tuned!

Det är uppdelat såhär varje vecka:
Dag 1 - ben och rumpa + kondition
Dag 2 - rygg, axlar, triceps och mage + kondition
Dag 3 - ben och rumpa + kondition
Dag 4 - rygg, axlar, biceps och mage + kondition
Dag 5 - Rumpa + kondition

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

SofiaRebecca
SofiaRebecca,
sitter i samma sits som dig, har mycket tid över och har bestämt mig för samma sak! Kör hårt! you go girl <3
nouw.com/sofiarebecca
sofiselkainaho
sofiselkainaho,
Hejja👏🏽💪🏽
nouw.com/sofiselkainaho
lisa
,
hejsan! vad kul att du kört igång, Jag såg Hannas youtubevideo om detta och är också sugen!! men kan inte hitta vart träningsupplägget finns? är det färdiga pass med övningar och liknande eller skriver hon bara "armar" så kör du dina egna övningar?
juliawahlberg
juliawahlberg,
Hej! Det finns på hennes hemsida 😊 det finns olika man kan välja mellan! Varje pass är helt bestämt, så det är bara att följa övningarna där och antal reps osv. Superbra so far!
nouw.com/juliawahlberg
juliawahlberg
juliawahlberg,
Det är alltså program man betalar för! Det kostade mellan 250-300 kr 😊
nouw.com/juliawahlberg