7 weeks

Nu har jag varit hemma i 7 veckor, tiden går så fort va. Jag kommer absolut inte fortsätta och skriva "2 månader hemma", "ett halvår hemma" osv. haha. Men det är på något sätt skönt att påminna mig själv om att jag faktiskt varit iväg, det är så otroligt lätt att bara återgå till det normala och jag vill inte riktigt göra det, är inte redo. Jag vill inte glömma bort min tid i USA och jag är otroligt ledsen över att jag aldrig kommer få uppleva det igen.
Som jag tidigare nämnt så känns det som att allt var en dröm, att de fyra månaderna inte riktigt hände. Det känts så lång bort nu, även om jag minns det så väl. Tror ni kan föreställa er känslan. Jag märker att saker och ting känns lite enklare här hemma, jag uppskattar min lägenhet på en ny nivå, jag är inte i lika stort behov av ensamtid, jag håller ännu mer ordning här hemma, jag gör saker direkt och skjuter inte om det lika långt. Ja, jag känner faktiskt små förändringar. Känner mig mycket starkare rent mentalt och är så självsäker i väldigt mycket. Det är en otroligt skön känsla. Det bästa som finns är att växa och utvecklas som människa och det gör man bara om man pressar sig själv och gör nya och obekväma saker.

De senaste dagarna har jag bara umgåtts med min grupp, mycket plugg!! Men vi är snart klara, vilket är helt sjukt. Hoppas ni haft en bra onsdag <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration