4/8 in Spain

I onsdags inledde jag dagen med en löprunda på 7 km i parken, lugnt och skönt för att väcka kroppen och bara underhålla löpningen något. Kör lite vila från löparschemat denna vecka, dels för att jag tror det är snart inför kommande veckors all pass, mentalt och fysiskt. Min häl får lite extra vila också, vilket kommer göra susen.

Sen hängde vi på stranden hela dagen, det var så varmt. Närmare 35 grader och i havet måste det vara minst 26-27 grader. Galet!! Men man ska inte klaga, det är bara att bada så slutar svetten rinna för en stund. Snart är vi tillbaka på hemmaplan och då är det snart kallt och mörkt igen…. Så vi njuter till fullo!!

På kvällen drack vi Sangria på balkongen och åt chark precis som all andra dagar. Vid 19-20 tiden tog vi en promenad till en bar där vi drack ett glas vin innan vi gick till Tanto Manto för att äta deras Pintxos. Vi har verkligen avnjutit riktigt spansk mat på lokala ställen där jag knappt hört några turister. Eftersom irma bott här i flera månader kan hon en del ställe, sen bor vi också i ett väldigt mysigt och fint område där det absolut inte är turister. Älskar kulturen här där allt är öppet så sent, alla träffas utomhus och äter på lokala hak, det finns så många olika restauranger och caféer överallt och det är bara att glida in nånstans för att få god mat, grym service och bra feeling.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer