24/9

Imorse när jag vaknade visste jag inte vilken dag det var. Haha ni vet, paniken man får i några sekunder innan man inser att det är söndag (!!) och man har en helt ledig dag framför sig. Underbart.
Gick ut på en promenad, åt frukost, slappade i soffan och mötte lite senare upp mamma. Vi åt lunch på ett nyöppnat café/bageri här i Kungsbacka, David Bagare. Jag dör för nybakat bröd och när det ligger massa perfekta nybakade bakelser och stirrar på en. Men tog ändå en simple sallad för samvetets skull haha. Den var faktiskt väldigt god, fastän den inte var så avancerad.
Gjorde några ärenden på Kungsmässan i vanlig ordning. Handlade kapslar på Nespresso bland annat. Kaffe, vilken dryck asså. Vad hade jag gjort utan det. En kaffebryggare från Mocca Master står högst upp på min önskelista (mamma&pappa läs detta)
Avslutade min helg med en löprunda på 10 km i det härliga vädret. Så varmt och soligt !?
Denna tiden på året är ju faktiskt helt hopplös, ibland 8 grader och ibland 20 grader... Efter löprundan har jag tagit hand om mig lite extra. Dusch, bodylotion, ansiktsmask, färgat ögonbrynen, lite BUS m.m. Så nu känner jag mig fräschast i stan ;) Tänkte hoppa i säng nu vid 22 och somna snabbt, så jag får lite extra sömn. I vanliga fall blir det oftast vid 23 på veckodagarna. Men har som mål att somna tidigare i veckan!!
Mår som bäst vid 8 timmars sömn... Godnatt på er!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Agnesamfunds
Agnesamfunds,
Älskar din outfit 😍
nouw.com/agnesamfunds