20 km senare

Lördag den 4 januari, 18 grader och strålande sol. Man tackar.
Jag körde på en utflykt till La Jolla, det ligger ungefär 1 mil norr ut. Tog på mig löparskorna, musik och sprang längs kusten. Magiskt. Inget tempo, utan bara mysjogg. Också rätt svårt bland alla människor och rödljus att hålla ett bra och jämnt tempo, men det gör inte så mycket, det får vara så.

Väl framme så gick jag runt i La Jolla lite, det var supermysigt!! Kollade på sjölejonen och köpte sedan en Acai Bowl och en grön jucie. Extra gott efter 10 km i solen, vid havet. Efter någon timme eller två så var det hemgång igen. Valde mellan buss eller löpning tillbaka, men kroppen kändes bra och vädret var ju klockrent, så det blev löpning hem också.
Totalt 20 km idag, det var länge sedan jag sprang den distansen nu. Lika gött som vanligt och kroppen känner av det.

Ikväll blir det bara en myskväll. Skall hänga med fyra andra tjejer, två som jag träffat innan och två nya. Otroligt att jag hänger med nya människor varje vecka, det är både "ansträngande" men också roligt och givande. Ni vet hur det är!
Men alla är verkligen så härliga och det älskar man ju.
Vi hörs mer imorgon <3


La Jolla hade massa små mysiga butiker och restauranger. Hit ska jag tillbaka fler gånger! Ska definitivt ta denna magiska Acai igen, godaste någonsin.

La mig på stranden en kort stund efter äventyret :P Sååå trött men samtidigt så fylld med energi.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Ojj så fint!! 😍😍
nouw.com/starofusa
majanilssonlundstrom
isabylund
isabylund,
du lever sån dröm nu!! Helt magiskt <3
nouw.com/isabylund